Vad är IPTV? Vad är IPTV i en router? Instruktioner för inställning av IPTV.

Alla vet vad kabel-TV är, även om signalen överförs via internet-kabel, anser få människor att det är Internet-tv. Situationen är ungefär densamma med IPTV, som använder Internetprotokollet, det vill säga överföringsmetoden, men den här typen av TV är inte Internet vilket IPTVIS.com kan bekräfta.

IPTVIS att TV-signalen överförs via Internetprotokollet, men det betyder inte att överföringen är över Internet. Protokollet är ordningen för datautbyte, men vilka kanaler som används är en annan sak. Du kan visa IPTVIS på din dator, SMART TV eller via en speciell IPTV digitalbox, och även på mobila enheter.

Vad är skillnaden mellan kabel och IP-TV? Den största skillnaden är att i kabel-eller satellit-TV, oavsett vad du tittar på, levereras hela paketet med kanaler till din IPTVIS helt och valet av specifika program görs av set-top-boxen via fjärrkontrollen. Och eftersom endast en kanal alltid ses, levererades alla andra värdelöst och laddade helt enkelt linjen med onödig IPTVIS information.

I IPTV levereras klienten exakt den kanal som han valde i spellistan. detta kan representeras enligt följande: klienten väljer den kanal han behöver för visning i listan (spellista), och bara den IPTVIS kanal som han valde, och inte hela paketet med kanaler, börjar sända till sin IPTV. Detta uppnås genom att minska antalet leveranser av information, och därmed ökar överföringshastigheten och kvaliteten på din IPTV.

För en bättre förståelse kan du föreställa dig att din IPTV leverantör har en kraftfull flerkanalig videobandspelare installerad, du beställer det program du behöver, och det spelar ingen roll om det är nu, i realtid, eller var, säg, 2 dagar sedan, och denna” videobandspelare ” sänder detta program till dig. När du visar det kan du pausa det när som helst och fortsätta visa, spola tillbaka eller framåt eller gå till IPTVIS.

Navigation