Köpa Proteinbars

En effektiv efter träningen eller till och med ett mellanmål under dagen. Detta är förslaget från proteinbaren, mat med högt näringsvärde och proteinvärde. Med bekvämligheten att tas var som helst kommer staplarna att ge upp till 20g protein per portion. Detta gör dem till en utmärkt strömförsörjning för dem som vill hålla kroppen väl näring under den dagliga driften.

Hälsosamt mellanmål alternativ, proteinbars som du kan köpa på Snorbilligt.se är idealiska för en praktisk och utsökt mat när som helst. En annan positiv punkt är känslan av mättnad, vilket hjälper dem som vill gå ner i vikt eller stanna näring på en hel dag.

Innan du vet tipsen för att välja den bästa proteinstången, vet vad det är och för vilka tillfällen de anges. Fortsätt!
Vad är protein bar?

Näringsformuleringen är vad som skiljer proteinstänger från spannmålstänger. Till skillnad från den senare, som bär olika typer av sockerarter och spannmål, formuleras proteinstänger för att erbjuda doser protein, ett viktigt makronäringsämne.

Dess proteinmängd är ungefär tio gånger högre än vanliga barer. Detta motsvarar dem till även de mest näringsrika livsmedel, såsom kött och mejeriprodukter.
När ska man använda protein bar?

Allierade för dem som vill ha en balanserad kost hela tiden, oavsett om de är i gymmet eller hemifrån, hjälper proteinstänger också till att undvika konsumtion av kaloririka och näringsrika livsmedel.

Konsumtionen av denna proteinmat indikeras ibland när vi söker praktiska, till exempel:

I mitten av eftermiddagen, för att släcka hungern i den utsträckning. Under ett möte, för att ge energi och fokus. I sporadiska eftermiddagsmat eller i raster av klasser och kurser. I resor och situationer där du bor många timmar utan att äta. När konsumtionen av en “riktig mat” blir ogenomförbar. Som ett alternativ efter träning. Ett alternativ för att mildra lusten att äta sött.

Protein bar i före eller efter träning

De som försöker få mager massa kommer också att kunna dra nytta av konsumtionen av proteinstänger efter övningar. Dess konsumtion rekommenderas ännu mer i fall där nästa måltid är långt borta. Detta beror på att leverans och ersättning av energi och protein är avgörande i efter träningen. Innan träning kan de också hjälpa till som ett näringsrikt mellanmål att inte träna hungrig, till exempel.

De näringsämnen som kommer att fyllas på med proteinstången varierar emellertid beroende på produktens kvalitet. Därför vikten av en noggrann utvärdering av ingredienserna i proteinstången vid inköpstillfället. Det är de som definierar näringsvärdet av barer.
Ersättning eller komplementär? Proteinstångens Roll

En av de vanligaste tvivlen hos dem som vill börja använda staplarna är exakt hur de ska konsumeras. Svaret är enklare än det verkar och innebär ofta inte mat antingen som ersättning eller tillägg till mat. Proteinstången kan ses som en allierad i mellanmåltider, till exempel eftermiddagsmat.

När allt kommer omkring borde de som vill få muskelmassa inte stanna mer än fyra timmar utan utfodring. På detta sätt undviks muskelkatabolism (som uppstår när kroppen använder muskelmassa som energikälla).

Att tillgripa proteinstänger i situationer som gör det omöjligt att konsumera en varierad måltid är således ett hälsosamt och säkert alternativ. Men de kan också användas som ett differentierat proteintillskott efter träning.
Hur man väljer den bästa proteinbaren?

Ingredienser och näringskomposition: ingrediensen som är i största mängd är den som går först på listan och så vidare. Det är viktigt att notera om produkten inte använder WPC (vassleproteinkoncentrat). Denna typ av protein innehåller laktos och större mängder kolhydrater och fetter, förutom kasein, vilket är ett mycket allergiframkallande element.

Det är också viktigt att observera om det finns ingredienser som socker, smaker och konstgjorda konserveringsmedel. Detta beror på att dessa inte har fördelar och bör vara utanför proteinstängerna med större näringsvärde. När det gäller vassleprotein är det bästa alternativet WPI (vassleproteinisolat).
Absorption

Absorptionshastigheten för WPC är långsammare jämfört med ett isolerat vassleprotein (WPI). Dessutom är basen av makronäringsämnen och mikronäringsämnen (såsom stor mängd proteiner med högt biologiskt värde, prebiotiska fibrer och fördelaktiga fetter utan tillsatt socker) av proteinstänger också viktigt, eftersom det är viktigt i organismens dagliga näring, med högsta absorptionsnivå och effektivitet.
Smak

Välj att köpa proteinbars från Snorbilligt som har naturliga ingredienser för att smaka och göra mellanmålet mer behagligt. Alternativ med ren kakao och bär, förutom smak, berikar fördelarna med produkten genom antioxidantegenskaper. Föredrar fortfarande proteinstänger utan tillsatt socker och konstgjorda ingredienser.
Storlek

För ett snabbt mellanmål, praktiskt och lätt att ta för alla tillfällen är versionerna av mindre proteinstänger (runt 23g) idealiska för att avleda från hunger och inkludera viktiga näringsämnen i rutinen. För dem som behöver en extra dos protein och mer energi kan du välja versionerna av proteinstänger med 70g i genomsnitt.

Navigation