Denna IPTV lista kan du titta på 350 DTT kanaler på VLC och Kodi

Även om de flesta av oss kommer att ha en bra TV i vårt vardagsrum, att kunna titta på DTT från datorn, via Internet, har alltid varit något mycket iögonfallande för de flesta användare. De flesta DTT-kanaler som sänds via deras livewebbplatser, och andra har till och med appar som gör att vi kan se deras sändning från enheter. Men att ha alla Kanaler i DTT till hands och att kunna byta från den ena till den andra är lätt ganska komplicerat. Lyckligtvis finns det spellistor, 100% lagligt, som tillåter oss att visa DTT online från datorn.

En spellista, som namnet antyder, är en lista över multimediainnehåll (både lokalt och avlägset) som tillåter oss att spela alla typer av innehåll via Internet via IPTV. När det gäller en lista över online DTT-kanaler, vad listan har är adressertill de officiella servrarna i varje sträng, tillsammans med dess namn, så att vi kan gå igenom dem alla intuitivt.

På nätet kan vi hitta en hel del spellistor med IPTV-kanaler. Och en av de mest kompletta och uppdaterade för att kunna se DTT online från vår dator kan vi hitta den på TDTChannels, en öppen plattform, helt gratis och 100% lagligt att visa alla DTT-kanaler i öppna.

Vi kan ladda ner denna lista över kanaler från länken nedan. Listan över kanaler ensam är inte till stor nytta, eftersom det är i grunden en textfil med m3u8 förlängning. Men med rätt spelare kan du ha all TV till musens fingertoppar.

Vi kommer ihåg att kanalwebbadresser ofta förändras, så vi måste se till att vi alltid laddar ner den senaste kanallistan.

Navigation