Butik specialiserad på online-försäljning av personliga förångare, E-vätskor, baser, aromer, finfördelare och andra produkter relaterade till vaping.

dk.vape.se eller på Ecigaretter.se, Peoplesmoker.se och VapeSweden.se är företag dedikerade till specialiserad försäljning av elektroniska cigaretter, vätskor och tillbehör för vaping sedan 2013. Vi kan säga att Vape är en dröm som går i uppfyllelse och att vi ägnar alla våra ansträngningar för att erbjuda våra kunder den mest innovativa och relevanta inom elektronisk cigarett sektorn till bästa pris. Vape är medlem och grundare av UPEV sedan 2014, är partnern nº26 vi säkerställa en alltmer professionaliserad sektor och åtagit sig att försvara och främja vaping i Spanien,

Personlig uppmärksamhet: vill du veta vilken vaper som bäst passar dina behov?, i Vape hjälper vi dig att välja ditt startpaket till det mest konkurrenskraftiga priset utan engagemang.

Rabatter och kampanjer: förutom våra super erbjudanden på hundratals https://vape.se/e-cigaretter/ produkter kan du njuta av en mängd erbjudanden på toppprodukter på marknaden, samt punktliga kampanjer och lojalitetspoäng för bra kunder.

Alla former av betalning: i Vape har vi alla former av betalning tillgängliga för våra kunder, inklusive kontanter vid leverans och avbetalning köp, som anpassar sig till alla våra kunders behov.

Kundservice: vi har kvalificerad expertpersonal för att hantera eventuella incidenter av vaping enheter, för att säkerställa bästa kundservice. Vi har 2-års garanti och 14-dagars avkastning som fastställts enligt lag för alla de enheter som presenterar någon fabriksdefekt.

Kvalitetssäkring: alla produkter vi säljer i Vape, de är 100% original, från de bästa tillverkarna som finns idag i vaping sektorn.

Professionalism: alla produkter som är till salu i denna webbutik är inte tillgängliga för personer under 18 år. Du kan köpa Just Fresh, Just Juice, Kilo, Koyuki Vapor, Liquid Voyage, Liquid Wonders, Loaded E-Juice, Milk King E-juice, Moo Shake och Nasty Juice otroligt billigt på nätet. Dessa ejuicer är otroligt populära just nu, så passa på att köpa dem!

Nikotin, som kan eller inte kan bära E-vätskor, är mycket beroendeframkallande. Dessa produkter rekommenderas inte för användning av icke-rökare.

Källor: Folkhälsomyndigheten, Umo, THL, CAN, WikiPedia, Konsumentverket, Kemi, Lansstyrelsen, Riksdagen, Tullverket, Östersund Kommun, Verksamt, Kristianstad, SlutaRökaLinjen, Alingsås, Ronneby, Lysekil.

Navigation