BÄSTA GRATIS VPN

Vi alla gillar en gratis saker, och så det är ingen överraskning alls att gratis VPN har blivit så massivt populär under de senaste åren. Speciellt när du betänker att installera en av de bästa VPN-tjänster ger din Windows PC, Mac, Android-enhet eller iPhone ett extra lager av säkerhet.

Vattentät säkerhet är allt gott och väl, men det är den extra funktionalitet som deras URL-skiftande natur ger – titta på sport och TV i andra länder, komma runt geo-blockerade webbplatser, Dreamfilms – det betyder att det finns lite överraskning gratis VPN-tjänster har blivit så eftertraktade. Och på denna sida hittar du vårt val av de bästa gratis VPN-alternativ som finns att ladda ner idag. Vi har testat och testat dussintals av dem och bedömt deras förmåga att hålla din online-aktivitet säker och anonym utan att du behöver spendera ett öre.

Den bästa gratis VPN just nu är Hotspot Shield Free. Vi gillar verkligen det faktum att – trots att det är en gratisgrunka – du fortfarande få skydd för fem enheter samtidigt från bara ett konto. Gränsen för dataanvändning är generösare än andra paket också.

Men (det finns alltid en) är det verkligen möjligt att få bra och helt gratis VPNS som gör det jobb du behöver? Svaret är… typ. I slutändan, om du letar efter en gratis VPN för tillfällig användning hittar du något som uppfyller dina behov – bara så länge du är nöjd med de begränsningar som gratis VPN brukar komma med.

Och innan vi fastnar i vår lista över de bästa gratis vpñ, är det värt att veta att en betald version kan kosta så lite som $ 3 per månad och kan ge dig mycket bättre prestanda och skydd, så vi rekommenderar att kolla in den övergripande bästa VPN-tjänst sida också. Kom bara ihåg: gratis VPN kan kosta något men det finns oftast en bra anledning till det – det kan vara att leverantören kan vända en vinst med invasiv reklam eller, i vissa fall, genom att sälja på data till tredje part.

Navigation